088 179 9999


Vrijwaring voor inlenersaansprakelijkheid
BeterBaan uitzendbureau is in het bezit van het keurmerk SNA (Stichting Normering Arbeid), NEN4400-1 certificering, het keurmerk van de TUV, VCU gecertificeerd, maandelijkse WKA (Wet Keten Aansprakelijk) van de belastingdienst en KIWA beschikking beroepsgoederen vervoer. Daarnaast is Beterbaan een gecertificeerd SBB leerbedrijf.

Dienstverlening zoals het zou moeten zijn
“Echt krijgen wat je hebben wilt is pas echte service”, zei eens een van onze vaste klanten van “Beterbaan onderstreept die gedachte, maar gaat daarin nog een stapje verder; gewoon meer doen dan van je verwacht wordt is een stelling die dagelijks door 'Beterbaan' uitgedragen wordt." Dienstverlening hoort geen doelstelling op zich te zijn. Jezelf verplaatsen in de problematiek van onze klanten is voor goede dienstverlening een vanzelfsprekendheid. Direct contact, korte communicatielijnen, snelle service, goede oplossingen, een doorzichtige facturering, een landelijk netwerk en vertrouwen in een uitstekende werkwijze. Dat is de methode die wel werkt… Dat is de Beterbaan methode… Dat is onze kracht...
Goed luisteren en direct handelen. Dat is het devies van BeterBaan uitzendbureau. Want als je als werkgever dringend een adequate oplossing wenst voor een personeelsvraag dan zit je niet op mooie praatjes te wachten. De werkwijze van uitzendorganisatie BeterBaan is gebaseerd op het meest doeltreffende, maar tevens zo eenvoudige, concept van betrokkenheid en enthousiasme gepaard aan een hoge inzet en een geoliede organisatie.

Copyright BeterBaan 2023
Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met ons cookiebeleid.