088 179 9999
Referentienummer: FD-00004

Functieomschrijving

Als productiemedewerker beton ben jij samen met jou team verantwoordelijk voor ons product van het begin tot het einde. Wij produceren dwarsleggers waar de treinen in Nederland en buiteland elke dag opnieuw overheen rijden.
Het werk is net iets anders dan wat je normaal gewent bent in de productie. Je werkt hier namelijk met zware producten (Prefab elementen) en het werk is over het algemeen wat zwaarder dan assemblage werk. Het product verschuift zich langs 6 stations. De werkzaamheden worden uitgevoerd op roulatiebasis. Dit houdt dus in dat je de een dag aan de afmonteer kant kan staan en de andere dag weer aan de kant waar het product op spanning wordt gebracht. Het is uiteindelijk ook de bedoeling dat je alle 6 de stations zonder begeleiding kan bedienen. Dit wordt je uiteraard on the job allemaal geleerd.
Je werk binnen in een grote loods die ze om de productiemachine hebben heen gebouwd. Er zal in het begin ook regelmatig worden overgewerkt. Het is heel belangrijk dat je dus geen 9 tot 5 mentaliteit hebt en een echte aanpakker bent die de handen uit de mouwen steekt.

Vestiging
BeterBaan Eindhoven
Plaatsingsdatum
30-07-2020
Locatie
Oss
Taken

Beton storten, Vorm voorbereiden, spanramen voorbereiden, spanramen monteren, op spanning brengen product, wapening doorslijpen, afmonteerstation, wegrijden producten, aanvoeren beton; Let op de taken worden verdeelt per station. Je hoeft dus niet direct alles zelfstandig uit te voeren dit wordt jou op locatie geleerd.

Functie-eisen

Nederlands sprekend, Ervaring in de productie, Heftruckcertificaat is een PRE, VCA certificaat is een PRE (bereid zijn om deze te halen), Ervaring in de beton is een PRE, Woonachtig binnen een straal van 30KM van Oss, Geen 9 tot 5 mentaliteit;

Bedrijfsinfo

Het gaat hier om een bedrijf dat al sinds jaar en dag werkzaam is in de beton industrie. Het is een leuk familiebedrijf waar er genoeg ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling.

Werktijden

06:00 T/M 18:00 Na 4 weken zal dit veranderen.

Salaris

€11,40 bruto per uur, 50% overuren toeslag, Reiskosten €0,10 per kilometer;

Overige

Ben jij degene die we zoeken? of voldoe je niet aan bovenstaande eisen, maar zie jij jezelf wel deze functie werken? Stuur dan zeker ook je CV met motivatie naar
Voor vragen kan je bellen naar Beterbaan Eindhoven 088-179 99 99 (optie 1)


Verfijn zoekresultaat

  Vestiging
  Branche
  Opleidingsniveau
  Aantal uur/week

Copyright BeterBaan 2019 - Website: Van Dongen Design
Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met ons cookiebeleid.