088 179 9999
Referentienummer: MM-00014

Functieomschrijving

Bij onze opdrachtgever bereken je als calculator wat dakconstructies, dakbeveiligings- en dakzonnecelsystemen bij nieuwbouw-, renovatie,- of onderhoudsprojecten gaan kosten. Bij projecten kun je denken aan ziekenhuizen, scholen, bedrijvencomplexen en woningbouw. Aan de hand van het ‘bestek’, de bouwkundige tekeningen en andere gegevens heb je een scherp beeld van het desbetreffende project. Op basis daarvan kijk je naar wat er aan materiaal moet worden ingekocht, welke machines moeten worden ingezet en welke vakmensen aan het project gaan werken en hoeveel. Vervolgens bereken je de totale kostprijs van het project.

Vestiging
BeterBaan Eindhoven
Plaatsingsdatum
02-01-2019
Locatie
Eindhoven
Taken
  • Je neemt inschrijfstukken door zoals bestek en tekeningen
  • Je informeert bij leveranciers van materialen, verhuurbedrijven en (onder)aannemers wat hun producten of diensten kosten en controleert en beoordeelt hun offertes
  • Je hebt contact met veel verschillende mensen en afdelingen en weet waar je wat kunt inkopen. Samen met de commercieel bedrijfsleider en de uitvoering bepaal je met wie jullie in zee willen om de klus te klaren.
  • Je verzamelt alle benodigde informatie, inclusief werkelijke kosten van werken die in uitvoering zijn en voert tussentijdse calculatie-controles uit.
  • Je bezoekt projecten en bekijkt ter plekke de situatie.
  • Je beheert alle relevante documenten en wettelijke vergunningen en voert gegevens in het project-administratiesysteem en bewaakt afspraken over kwaliteit, gezondheid en milieu.
  • Je bepaalt uiteindelijk de totale kostprijs van het project, maakt de projectbegroting binnen de gestelde tijd en stemt deze af met de commercieel bedrijfsleider.
Functie-eisen

Je moet in elk geval een goed bouwkundig en rekenkundig inzicht hebben, over goede contactuele eigenschappen beschikken en een natuurlijk plezier hebben in het puzzelen en onderhandelen. Georganiseerd kunnen werken en een grote mate van stressbestendigheid is ook gewenst.
Met kennis van de bouwsector en relevante voorschriften op het terrein van veiligheid, milieu en het bouwbesluit heb je een belangrijke stap voor op kandidaten die dit niet hebben.
Heb je ook nog andere relevante ervaring, dan is dat ook een pluspunt.
Qua opleidingsachtergrond denken wij aan MBO bouw en infra of werkvoorbereider niveau 4. En, omdat de wereld om ons heen telkens verandert, verwachten we van jou ook bereidheid en het vermogen om verder te blijven leren.

Bedrijfsinfo

Je komt in een divers team van informele en hardwerkende mensen die veel voor elkaar over hebben en gericht zijn op plezierig presteren. Vakbekwaamheid, professionele zelfstandigheid en ontwikkeling staan bij ons hoog in het vaandel.

Werktijden

7:00 tot 16:00 (anders in overleg)

Salaris

In overleg


Verfijn zoekresultaat

  Vestiging
  Branche
  Opleidingsniveau
  Aantal uur/week

Copyright Beterbaan 2018 - Website: Van Dongen Design
Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met ons cookiebeleid.