088 179 9999

Referentienummer: RP-00137

Functieomschrijving

Voor onze opdrachtgever zoeken wij een (leerling) Servicemonteur voor het aanleggen en vernieuwen van rioleringen en daarnaast het verhelpen van rioleringsstoringen.
Als service monteur bestaan jouw werkzaamheden uit het repareren en aanleggen van binnen- en buitenrioleringen.

Samen met je collega’s start je de dag op en spreek je door wat de planning voor de dag is. Je hebt weer een leuke variatie aan werkzaamheden en locaties klaarstaan. Je hebt de kans dat er meerdere meldingen bij zullen komen, maar dat maakt het werk juist zo mooi. Je weet nooit wat er die dag komt, iedere dag is anders. Mensen en bedrijven zijn echt blij als je bent geweest! 

Vestiging
BeterBaan Eindhoven
Plaatsingsdatum
11-06-2024
Locatie
Eindhoven / Den Bosch / Tilburg
Taken

Je dag begint rustig, er staan vier meldingen gereed, variërend van een reparatie, aanleg van een binnenriolering, een inspectie en een verstopping. Middels de tablet heb je een overzicht van alle meldingen voor die dag. Het duurt ongeveer een halfuurtje voor je bij je eerste klant bent. Bij deze klant ben je nog niet eerder geweest, de afvoer zit verstopt. Gelukkig heb jij met je twee rechterhanden de verstopping snel opgelost. Bovendien heb je er door je vakmanschap voor gezorgd dat die verstopping voorlopig niet meer terug zal komen. Je geeft nog een paar tips mee hoe beter om te gaan met het afvalwater en verstoringen te voorkomen. Vervolgens ga je op weg naar je volgende adres om een collega te helpen.  

Je vervolgt je route en bovendien volgen er nog een paar adressen. De dag vloog voorbij. Wat het werk zo leuk maakt, is de afwisseling. Iedere dag is anders, je kunt echt iets betekenen voor je klanten. Met een voldaan gevoel stap je in je bedrijfswagen, de dag zit erop. Ook vandaag heb je veel voor de klanten kunnen betekenen en je bent blij dat je de storingen op hebt kunnen lossen.   

Functie-eisen

We vinden het heel belangrijk dat je klantvriendelijk en dienstverlenend bent en daarbij altijd denkt in mogelijkheden!

Je kunt zelfstandig werken, voelt je verantwoordelijk voor een klus en je bent flexibel qua werktijden; als een klus om 16.00 uur nog niet af is dan vind je het geen probleem om het nog even af te maken.

Ook storingsdiensten horen bij het vak, maar samen met je collega’s wissel je deze diensten zo veel mogelijk af.

Je bent in bezit van een rijbewijs of behaald dit op korte termijn en je kan een VOG overleggen.

Technische ervaring is fijn, maar niet noodzakelijk. Als je gemotiveerd bent dan leren wij jou het vak!

Werktijden

Tussen 07:00 -  16:00 uur, echter afhankelijk van de projecten kan het zijn dat je eerder start. Daarnaast zijn mogelijkheden tot flexibel werken, bijvoorbeeld een contract voor 32 of 36 uur per week 

Salaris

Start salaris zonder ervaring € 14,00 bruto per uur en afhankelijk van ervaring wordt het salaris besproken.

Overige

Ben jij klantvriendelijk en dienstverlenend en ben je op zoek naar een afwisselende technische baan, stop dan met zoeken! 

Beterbaan heeft jouw nieuwe uitdaging!

 

Meer info, neem contact op met Rahanna


Verfijn zoekresultaat

  Vestiging
  Branche
  Opleidingsniveau
  Aantal uur/week

Copyright BeterBaan 2023
Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met ons cookiebeleid.