088 179 9999
Referentienummer: YVDL-00019

Functieomschrijving

(Leerling) vloerenlegger foodinsdustrie.

Vestiging
BeterBaan Helmond
Plaatsingsdatum
30-04-2019
Locatie
Helmond
Taken

Je hebt ‘twee rechterhanden’ die zich het vak snel eigen willen maken. Je bent leergierig en hebt aantoonbaar affiniteit met de bouw. Je gaat eerst een collega ondersteunen bij diverse assisterende werkzaamheden. Je takenpakket is net zo breed als de

mogelijkheden die deze organisatie biedt.

Functie-eisen

Ervaring in de bouw is een pré maar laat dit je vooral niet weerhouden om te reageren.
Enthousiasme, de bereidheid om aan te pakken en leergierigheid vinden wij namelijk minstens zo belangrijk. Omdat er incidenteel in de weekenden wordt gewerkt verwachten wij wel een flexibele instelling van onze medewerkers met betrekking tot de werktijden. (ook in de kost)
Flexibel zwaar werk kunnen.

Bedrijfsinfo

Wij zijn op zoek naar een schoolverlater voor een gaaf bedrijf in Helmond waar vol op mogelijkheden zijn, of iemand die al wat langer van school is, die het leuk vind om met zijn handen te werken.

De werkzaamheden vinden doorgaans plaats in de regio Noord-Brabant en Limburg maar uiteraard kan hier van worden afgeweken. Je werkt uiteraard samen met ervaren collega’s en er zijn binnen ons bedrijf wel degelijk mogelijkheden om door te kunnen groeien.

Werktijden

Meest voorkomende op locatie: 7 - 16 uur.

Salaris

Conform CAO Afbouw

Overige

Ben jij woonachtig in de omgeving van Helmond en denk jij dat je onze junior vloerenlegger / betonreparateur bent, dan komen wij graag met jou in contact! Wij zien je sollicitatiebrief graag tegemoet! Graag deze richten naar of bel voor vragen naar 088 - 179 9999 (optie 2 voor Helmond)


Verfijn zoekresultaat

  Vestiging
  Branche
  Opleidingsniveau
  Aantal uur/week

Copyright Beterbaan 2018 - Website: Van Dongen Design
Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met ons cookiebeleid.