088 179 9999

Referentienummer: SH-00029

Functieomschrijving

Word jij enthousiast van een werkomgeving waar Brabantse gezelligheid en gastvrijheid samengaan met hard werken? Dan is deze baan zeker iets voor jou! 

In deze bijbaan ontvang jij als handige kassamedewerker onze klanten, scan je artikelen en zorg je voor een correcte afhandeling van de betalingen. Daar waar mogelijk help je deskundig onze klanten met vragen over het assortiment voor hun klus. Daarnaast help je in rustige tijden je collega’s in de winkel om het assortiment zo goed mogelijk te presenteren. Uiteraard geven wij je de training om dit naar jouw en de klant’s volle tevredenheid te doen; technische kennis is niet nodig, dat leren wij je wel!

Vestiging
BeterBaan Helmond
Plaatsingsdatum
09-08-2022
Locatie
Helmond
Taken

Jij bent:

- Enthousiast en kan de klant met een glimlach de deur uit kunnen laten gaan
- pen om collega’s achter de servicebalie of in de verkoop te helpen.
- 24 uur per week beschikbaar, inzetbaar in overleg met de bouwmarktmanager.

Bedrijfsinfo

Deze Bouwgroothandel is de steun en toeverlaat voor de vakman in de bouw: professionals in de herstel-, renovatie- en onderhoudsmarkt. Ze staan daarbij voor slimmer bouwen. Met professioneel advies. En met een breed assortiment producten!

Werktijden

Het betreft een parttime functie voor ongeveer 25 uur in de week. Er zijn diensten mogelijk van 7:00-13:00/ 7:00-16:00 en of van 9:00-18:00. In overleg is er veel mogelijk. 

Salaris

Conform CAO 

Overige

Ben jij de dame/heer die wij zoeken? Neem dan contact met ons op door je CV te mailen naar helmond@beterbaan of bel naar 088-179999 optie 2 voor de vestiging in Helmond.


Verfijn zoekresultaat

  Vestiging
  Branche
  Opleidingsniveau
  Aantal uur/week

Copyright BeterBaan 2020
Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met ons cookiebeleid.